HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.02.08. 19:43 deadmike

Draft tippelde - február

Ismét jelentkezik a draft tippelde, vagy ahogy a tengerentúlon hívják, a mock monitor. Csak emlékeztetőül: a Falcons hivatalos weboldalán egészen a draftig minden héten nyilvánosságra hozzák az interneten fellelhető draft tippeket. A Falcons idén nem rendelkezik első körös választási joggal. Először az 55. helyen választhatunk játékost. Az első héten a legnépszerűbb választás a tight end pozíció volt. Most pedig nézzük, hogy a második heti tippeldében mi változott.

Ahogyan haladunk lassan a Scouting Combine, a szabadügynök piac megnyitása felé, majd ezek után közeledik a draft időpontja, folyamatosan változni fognak a Falconshoz sejtett újonc játékosok. A múlt hetihez képest azonban még jelentős változás nem látható. Továbbra is a tight end pozíció a legnépszerűbb választás. Ezt jelenleg valószínűleg az vezérelheti, hogy Gonzalez a következő szezon után befejezi és hát mögötte nem igazán van pro bowl kaliberű tight end a jelenlegi keretben. Ráadásul a második körben még bőven elhozható az egyik, ha nem a legjobbnak tartott tight end. Ami viszont újdonság az előző heti kiadáshoz képest, hogy a tippek között feltűnt pár cornerback is. Név szerint: Keith Tandy (West Virginia) és Casey Hayward (Vanderbilt). A legérdekesebb tipp David Wilson futójátékos neve, aki a Virginia Tech-re járt. Ez azért is furcsa pick lenne, mivel azért a Falcons backfieldje viszonylag jól áll, bár Snelling visszatérése még lóg a levegőben. Wilson egyébként még nem végzős, de hamarabb kijönne az egyetemről. Meglehetősen jó szezont futott, de nem tartom reális picknek. Habár kétségtelen, hogy nagyon jó visszahordó és hát Weems helyett el tudnék képzelni egy dinamikusabb játékost is. Egyébként Wilson úgy próbál még gyorsabb játékossá válni, hogy nyulakra vadászik...nem, nem puskával, hanem puszta kézzel, de komolyan. Itt a videó, amiből minden kiderül:

Mindent egybevetve azért továbbra is Coby Fleener (TE, Stanford) a legnépszerűbb választás az 55. helyen.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr24079528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása