HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.04.12. 14:39 deadmike

A Falcons a Hard Knocksban?!

key_art_hard_knocks.jpg

Úgy tűnik, hogy az HBO-nál és/vagy az NFL Filmsnél rájöttek arra, hogyan lehet a leginkább felhívni a figyelmet egy műsorra. A módszer pedig egyszerű: folyamatosan keringtetnek mindenféle infókat arról, hogy ki fog szerepelni a sorozat legújabb évadjában. Volt szó már (megint) a Jetsről. Felröppent a hír, hogy a két Harbaugh-csapatot filmeznék, illetve a Jaguars is ácsingózna a tévészereplésre, hogy népszerűsítsék a franchise-t. UPDATE!

UPDATE!!!

Adam Schefter bennfentes szerint az HBO felajánlotta a Falcons számára a szereplés lehetőségét. Kissé nehezen hihető a hír, hisz maga a csatorna hivatalosan még nem reagált. Mindenesetre most már csak az Atlanta vezetőségén múlik, hogy kívánnak-e szerepelni (feltéve, hogy igaz a hír ugye). Várhatóan nagyot kockáztat a csatorna is, hiszen a 2010-es Jets nézettségét nehéz lesz túlszárnyalni, főleg egy olyan csapattal, akik a rájátszásban nem éppen villognak. De talán jó kabala lenne és eljutunk az NFC döntőig.

A legújabb pletyka szerint – ami az ESPN-től származik – a Falcons is ott van a lehetséges jelöltek között, sőt, erősen esélyes, hogy az atlantai franchise training campjéről készüljön a Hard Knocks sorozat legújabb évada. A Flowery Branch vezetősége nem nyilvánult meg egyértelműen a lehetőségről. Nem tudják eldönteni, hogy vajon van-e értelme "nyitottá" tenni az edzőtábort és beengedni a kamerákat és mikrofonokat. Thomas Dimitroff, aki Belichick tanítványa úgymond, vélhetően az ő tanait vallja, amely szerint a teljesítményt aláaknázza a mindenféle szereplési vágy és felhajtás. Valószínűleg TD inkább az üzletre és a titkok megőrzésére figyelne és nem szeretné az edzőtábort a világ elé tárni. Persze azt sem szabad elhallgatni, hogy az ilyen nézeteket valló Belichick a 2009-es szezon során mégiscsak be volt mikrofonozva.

Mike Smith főedzőnket azonban megérintette már a Hard Knocks szele, mivel 2001-ben a Ravens és 2004-ben a Jaguars teamjében dolgozott és ezek a csapatok voltak az adott évadok főszereplői.

Mivel legutóbb, a 2010-es évadban a Jets szerepelt (2011-ben a sztrájk és az edzőtáborok elmaradása miatt nem volt műsor) és ők abban az évben el is jutottak az AFC döntőjéig, talán a csapatok nem tekintenek annyira negatívan erre a lehetőségre. Maga Rex Ryan nyilatkozta akkoriban, hogy a Hard Knocks a csapatnak plusz motivációt adott és felkészítette őket arra a "hype"-ra, ami a playoffban várta őket.

Azt se feledjük el, hogy maga a nagy Vince Lombardi is előszeretettel élt a nyilvánosság ilyesféle eszközével. Ő kifejezetten imádta, ha az edzőtáborban filmezték a csapata munkáját. Egészen odáig elment, hogy rávette az NFL Films stábját, hogy még akkor is tegyenek úgy, mint ha filmeznének, ha nem is forgott a kamera. Lombardi szerint az ilyesféle szereplés hatására még keményebben dolgoznak a játékosok az edzéseken.

Legyen átok vagy áldás, valaki mindenképp szerepelni fog a 2012-es Hard Knocksban. Több esélyes csapat van és köztük az Atlanta Falcons is. Én nagyon szívesen megnézném a csapatunkat, különleges élmény lenne és jobban izgulnék, mint a Jets campjét nézve.

(Forrás: PFT)


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr294389224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása